sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Kukaan ei kysy, milloin haluamme tulla, milloin poistua.

Kukaan ei palaa kuolemasta.

Kukaan ei tule maailmaan itkemättä.
Kukaan ei kysy, milloin haluamme tulla,
milloin poistua.


Søren Kierkegaard

En luokittele itseäni penkkiurheilijaihmiseksi, vaikka tiedän suht koht missä urheilumaailma menee, mitkä kisat on menossa... Ehkä se etten luokittele itseäni penkkiurheilijaksi, johtuu siitä etten menetä yöunia jos minuta jää jokin kilpailu/matsi näkemättä tms. 

Tanska Suomi jalkapallo-ottelu oli monella tasolla hyvin eksistentiaalinen. Se kosketti minua hyvin ihmillisellä tasolla. Siinä oli jotain semmoista hyvää, mikä ylitti vain urheilun rajat. Se oli hyvä ottelu. Se olisi ollut hyvä ottelu olisi lopputulos ollut mikä tahansa.

(S.Kierkegaard on eksistentialismin kantaisä ja hän oli siis tanskailainen.)

Jääkaapissa oli kaksi Happy Joe siideriä. Toinen pullo näytti toista reippaasti tummemmalta vaikka molemmat olivat samaa merkkiä. Osoitin vaimolle niitä ja sanoin:
- Kato miten tummaa toi toinen on... 
- Ei ole. Siinä on takana punainen tomaattimurskapurkki.
- No niin. Sä et ole ollenkaan niin tyhmä kuin minä ☝

Aina kun vaimon lapsista on "kyseenalaista"* sanottavaa puhun vaimolle hänen lapsista, kun vaimon lapset sitten tekevät jotain mairittelevaa, puhun meidän lapsista 😃

Kirjoitan tätä nyt ja vaimo lähettelee minulle TikTok-videoita. Viime juhannuksena yhtenä iltapäivänä kun oli todella kuuma, emme keittäneet kahvia vaan joimme Pepsiä ja lähettelimme tiktokkeja toisillemme.

Joen vesi on todella alhaalla.

* Ja kyseenalainen tarkoitaa tässä et pojat vähän riehuvat tms pientä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Realitya asenteella

Katsomme vaimon kanssa paljon realityä. Keskustelemme paljon. Painamme mahdollisuuksien mukaan ohjelmia pauselle. Yleensä katsomme tallentei...