sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Muutama sana erityisestä herkkyydestä

Vaimoni on erityisherkkä.

Erityisherkkyydellä tarkoitetaan synnynnäistä, hermostollista ominaisuutta. Erityisherkkä ihminen reagoi tavallista herkemmin ulkoisiin ja sisäisiin ärsykkeisiin, sillä hermosto käsittelee aistien välittämää tietoa laajemmin ja syvällisemmin. Erityisherkkyys ei ole sairaus tai diagnoosi. Erityisherkkien ihmisten kokemukset omasta herkkyydestään vaihtelevat.

WIKIPEDIA

Tämä selvisi/valkeni minulle pari päivää sitten. Meillä oli todella raivokas riita, ja sen jälkipuinnissa minulle valkeni se miten voimakkaasti vaimoni tuntee tunteet. Kun jokin asia ärsyttää minua niin vaimolla kokemus ärtymyksestä saattaa vahva fyysinen kokemus. Saattaa olla ja todennäköisesti onkin.

Tajusin, että jos joku ihminen on hänestä epämiellyttävän tuntuinen olen ajatellut että

Se ihminen, joka eniten nostaa karvojani pystyyn,
on samalla se, joka omaa jotain semmoisia piirteitä,
joita en halua itsessäni nähdä.


mutta hänen silmissään jokin ihminen saattaa olla täysin yhdentekevä, mutta tuo toinen tuntuu äärimmäisen pahalta. Tämä ihminen esim ei ole ollenkaan kohdannut varjoaan ja hän vuotaa pahaa energiaa ympärilleen. Minulle hän saattaa tuntua ärsyttävältä enkä halua olla hänen kanssaan enempää tekemissä, ja vaimollani saattaa olla aivan sama kokemus plus vaimoni tuntee tuon toisen ihmisen energeettisen negatiivisuuden. Se tuntuu hänestä todella raskaalta. Toisella tuntuu olevan ikään kuin musta pilvi pahanhajuista kielteisyyttä mukanaan.

Minä koen että tunne on vain tunne, mutta vaimolleni tunne ei ole vain tunne vaan se on muurinmurtaja, hajauttaja ja jotain mikä todella tuntuu fyysisellä tasolla.

Jatkanen tästä aiheesta myöhemmin, koska sen oivaltaminen on avannut eteeni aivan uuden ihmisen. 
Rakastan vaimoani ja tänään on vuoden toinen hääpäivämme. Meillä on kaksi hääpäivää, kun ensin avioiduimme maallisen vallan ja sitten taivaallisen vallan edessä.

Tätä kirjoittaessani tiedän sinun maalaavan eteisessä. Tekisi mieleni lähettää nämä sanat sinulle, mutta luet ne kyllä täältäkin: Rakastan sinua Rakas Vaimoni. Olet elämäni Rakkaus, enkä jätä sinua koskaan.


(Pic Nicebleed)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Realitya asenteella

Katsomme vaimon kanssa paljon realityä. Keskustelemme paljon. Painamme mahdollisuuksien mukaan ohjelmia pauselle. Yleensä katsomme tallentei...