lauantai 22. toukokuuta 2021

Zen ja sisustamisen taito

Olen huomannut sen miten paljon tekemätöntä työtä omakotitalossa piisaa. Tämä on niin kuin loppumaton keskeneräinen projekti. Jos ei muuta ole, niin nurmikko kasvaa joka päivä. Kesällä. Toisaalta tarpeentonta itsensäpolttavaa tarvetta ei ole. Se tehdään mikä ehditään ja voidaan.

Olemme sisustaneet useamman huoneen jo meidän näköiseksi. Sisustamisesa olennaista on se, että löytyy molemmille yhteinen hyvä linja. Niin että kumpikaan ei saa tahtoaan varsinaisesti läpi vaan että tulos miellyttä oikeasti molempia. Tämä tapa sisustaa vie aikaa. Me laitoimme yht huonetta yhden koko päivän. Yleislinjat olivat selviä, mutta sitten katsoimme, kokeilimme sopiiko tuo tohon vai ei. Jos se ei sopinut, se ei tullut siihen. Sitten istuttiin uudestaan ja katsottiin, kunnes lopputulos miellytti molempia.

Tässä tavassa sisustaa päämääränä on onnellisuus.
Se että on hyvä olla siellä missä koti sattuu olemaan.

Ei kotimme ole mikään täydellisyys. Se on projekti jossa meidän on hyvä olla.

Ps. Pinterest on ollut suureksi avuksi, koska sen avulla olemme hakeneet sitä värimaailmaa ja niitä ideoita, jotka tuntuvat itselle hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Realitya asenteella

Katsomme vaimon kanssa paljon realityä. Keskustelemme paljon. Painamme mahdollisuuksien mukaan ohjelmia pauselle. Yleensä katsomme tallentei...