sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Maalta mökille... ja sieltä takaisin

Olimme Vaimon kanssa vanhempieni mökillä. Meiltä on puolen tunnin ajo mökille, kun taas kaupungista ajomatkaa oli n kaksi ja puoli tuntia. Olemme käneet useasti ennenkin mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun mökillä ei ollut ketään muita niin että menimme paikalle siis ihan kahdestaan.

Varsinkin vaimo on miettinyt, että menetänkö mökkeilyn ilon, kun asumme näin lähelleä mökkiä ja arki kotona on aika lähellä tuota mökkielämää.

(REW Siis mökki sijaitsee vaimon kotipaikan lähellä. Tämä ei ollut tiedossa heti kun tutustuimme. Aika pian kyllä. Toinen hauskahko sattuma oli se että vaimo asuu paikkakunnalla jossa aiemmin työskentelemäni firman HQ on... ja siis työskentelimme melkein samalla alla, mutta ei ihan, joten mitäin kilpauluristiriitaa tms ei ollut.)

Olemme siis monesti käyneet mökillä ja olleet siellä yötäkin, mutta se on tuntunut ehkä enemmän kyläilyltä, kun paikalla on ollut muitakin. Ero siis aiempaan oli se että nyt emme menneet kylään vaan pakkasimme vähän mukaan. lämmitimme saunan ja teimme ruokaa. Katsoimme Yösyöttö elokuvan ja söimme sipsejä :)

Ps. Kirjoittaessani tätä kirjoitin saatuma (typo), vaikka piti korjata sattuma niin korjasin sastuma.
Nyt jo kotona... Olen muuten kirjoittanut tätä blogia päivän tahtiin, ja ajoittanut tekstejä niin että ne tulevat myöhässä kirjoitusaikaan nähden, jos joskun alan kirjoittamaan päivittäin niin se on sitten. Tätä kirjoittaessani on siis lauantai. Olimme mökillä viime yön ja tämä teksti postautuu vähän yli puolen yön sunnuntain puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Realitya asenteella

Katsomme vaimon kanssa paljon realityä. Keskustelemme paljon. Painamme mahdollisuuksien mukaan ohjelmia pauselle. Yleensä katsomme tallentei...